ESLÖV BO



HELLU HELLU GÖT FÖLK
Nu bor jag i skåne i Sveriges tåkigaste kommun nämmligen ESLÖV
 men jag tycker inte att det ä så tråkigt jag trivs facktis bra. Har fåt ny vänner å allt
Men just det där med att eslöv är sveriges tråkigste kommun vet jag inte ricktig vi har haft det bra tycker jag.
Vi får jätte go mat i skolan.
vi har typ festa varenda dag sen i tisdags hahaa.
Å jag har ett smeknamn oxå Tilly hahaa. det e bara peter som läser till fotbolls tränare som säger Tilly till mig.
Nej men det e skit kul att gå här.
Har en fin lägenhet fast det är inte dusch där men vi får duscha vid dans salen typ å det finns en bastu oxå så vi har typ bastat med skit kul.
Nej men jag trivs bra här, det har hänt så myckeyt med å jag kommer hem om typ 9 veckor med har höstlov å då ska vi kanske åka till Linda i uppsala ska bli kul.
Jag har bara musik på måndagar å vissa måndagar har vi inget värtsa soft alltså, så nu e jag typ ledig har ingen egen dator eller så jag sitter i skolan data sal. Önskar att jag hade en egen dator för internet kostar bara 200 kr för en termin å det e skit bra. Men jag kan nog överleva med att sitta på skolan datorer. Men min tv funkar inte det e något fel på skolans anten typ å jag har en box så det ska funkar för det funkade när jag kom hit så då bör det funka men det gör inte det. jaja men det fixar sig. å vi får inte sätta upp tavlor heller men vi får andvända listkrokar så jag ska nog fix det snart ska nog gå å göra det nu tror jag men jag kommer nog att försöka sriva så mycket jag kan under året jag e här.
men jag ska dra nu å hitta på något.

hej svejs göt fölk

Hejhej

Nu åker jag strax till Skåne Eslöv, åker om några minuter.
Mamma å pappa bråkar som vanligt.
Jag vill inte ens åka, jag vill stanna hemma. men det kommer nog att släpa när jag är där nere tror jag.
kommer hem om 10 veckor igen.
Först åker vi till linkelösa å sover där till llördag sen åker vi till höör 2 mil från eslöv sen kommer jag att flytta in på månda förmiddag, kommer ta ett tag innan ni kommer att få höra från mig, kommer inte kunna skriva så mycket i bloggen men jag ska göra mitt bästa.


ne nu ska vi åka
hejhej
ha det så bra :D
det ska jag lr försöka iaf.
Jag finns på mobilen oxå

HERRÅ

11 dagar kvar :'(



Hejhej
nu börjar dagen närma sig det börjar känns i kroppen alltså. dagen va så lång borta nyss, vi fick ju nyss sommar lov. Vart tog alla dagarna vägen, jag skulle göra så mycket innan jag flyttar åå jag har inte ens packat ricktigt känns som om att jag försöka flytta på flytten bara genom att inte packa åå irreterande.
Årkar inte vill inte flytta men nu e det som det e. Kommer att sakna alla här men jag kommer hem på höslovet får trösta mig med det :).
Jag har blandade känslor för att jag ska flytta ibland ska det bara bli skönt ibland vill jag bara gråta ibland årkar jag inte ens flytta för att allt e krångligt med en person tycker jag iaf vet inte om den tycker det men det gör jag.

Men nu ska jag prata om helgen. Fan va kul vi hade här hemma ÄLSKAR ER ALLA. hahaa KUL AB
krogen va oxå kul mohhahahaaaaa ååå jag vill inte flytta kommer bara att gråta :(.

Va på Ikea med lossan idag det va kul, gud vad vihade KUL hahaa muuuuuuu mähhhh hahahaaaa.
men nej nu ska jag sova.

11 dagar kvar

ÄLSKAR ER ALLA :D
HEJHEJ


RSS 2.0