Eslöv

Sitter på tåget på väg från Eslöv, kommer att sakna eslöv. Men det är som alltid när jag åker från Eslöv, saknar den var eviga gång när jag åker där ifrån. Men jag kommer tillbaka i maj igen när det är Audition i bjärnum. Men det är inte så långt kvar typ bara 1 månad.

Om två veckor ska ja sitta hundvakt åt Louise´s hund Zicko det ska bli kul, längtar till det.

Hmm vet inte vad jag ska skriva mer, jag harb tagit lite bilder oxå som jag kommer att ladda upp lite senare när jag kommer hem. Skriver mest nu för att Lovisa alltid klagar på att jag nästan aldrig skriver i bloggen. Jag ska  köpa mig en ny telefon någon gång oxå + en kamera, någon gång iaf. Får se när.

näää nu ska jag göra något. Kanske farma lite :D

Tjo flöjt

Systemkamera, kompakt kamera eller mobil????

Hallluuuuu!!!!
Det var ett tag sedan nu, måste bli bättre på detta.(fy på dig titti)
Men idag är det skärtorsdag så det är hyfsat lungt på jobbet så jag passar på att skriva lite i bloggen.

Det finns så många svåra val här i livet, ska man ta det eller det eller kanske det.
Det finns för många alternativ här i livet man önskar att det kunde finas mindre val
I mitt fall så är det så att jag vet inte vad jag ska välja att spara till, har kännat lite pengar i mars här som jag nästan inte vet vart jag ska gör av eller spara till.
Jag vill ha en Systemkamera för jag har redan en "vanlig" kamera eller om jag ska köpa en "vanlig" kamera för att min "låtsas" kamera funkar inte som jag vill. Eller om jag ska köpa en mobil med en bra kamera för jag behöver en ny för att min högtalare funkar inte.
hmmm kankse ska ta en hyfsat bra mobil som inte är så dyr och sedan köpa en lite dyrare system kamera som jag kan hantera, fast den behöver inte kosta så mycket.
åå jag vet inte vilket märke jag ska ha på något utav dom. Hmm jag kanske ska spara till en sol semester till hösten kanske, det är ja lite sugen på att göra. Ska nog försöka få någon å följa med skulle vara kul att åka någon stans med Lossan några dagar då kanske.
Det blir nog inga problem att få pengarna att försvinna kanske blir det att köpa en massa olika grejer jag behöver eller bara lägga undan pengarna till hösten ähhh får se hur det blir.




Längtar till slutet av april så man kan få åka neråt till värmen i Eslöv, om det nu är varmt där vill säga.
Få åka ner och hälsa på skolan och träffa Lovisa och en massa andra (hoppas jag) å bara få gå ut på knivis eller eller grappa å bara få njuta av att bara var där näre å bara finns där just för helgen. Å få dröma sig tillbaka om hur det var för 1 år sedan hur vi höll på att bygga upp våran musikal "Gate 36" å hur svettig man blev dom första gångerna vi körde Ragga dansen å hur det var att stå på scenen på medborgarhuset i strålkastar skenet och hur mycket vi svettades och hur varmt det var ute.



Oj jag tror jag kom i från ämnet lite grand blev visst för nostalgisk.
Men ååå vad jag saknar tiden i Eslöv, vi hade så kul. Herre gud det är för ett år sedan snart känns som om det skulle vara i går vi slutade i skolan. Allt känns som det hände i går. Jag kommer i håg det mesta som i går :D
Alla roliga stunder i köket eller på Knivis eller Grappa men oxå alla roliga sång leketionerna man hade eller alla konstiga men roliga danserna, alla timmarna man spenderade i dansalen på veckorna och helgerna och alla konstiga samtal man hade eller tiden i bildsalen.
Eller som den gången för ett år sedan då jag och Lovisa var ute på promenad vid trollsjön då vi trodde vi var förföljda, haha det var kul, :D
Men man får inte glömma alllllaaa roliga teater leketionern och matte timmarna som kunde urarta sig till en diskution timme om man nu kan kalla det för de. Man får inte heller glöma alla timmar man spenderade i en stol på någon utav teaterna i malmö eller jaa allt som vi gjorde.

Saknar den tiden då Sotis levde, då han bara kunde börja prata med en hellt utan anledning. Eller om man hade ätit mycket så man vart trött så man bara kund gå å lägga sig med han på magen och han bara låg där och spann. Gråvit är så tråkig j´han vill inte ligga på ens mage och han vill inte ligga tätt intill en eller under täcket. Å Saga han bara tuttar på täcket och kurrar å sen somnar han, och den katten är livrädd för ingenting. Han påminer facktis lite grand om Pelle svanslös inte av för att Pele inte har en snavs för det at Saga, men till sätet är dom lika Saga är för snäll han vågar inte bråka med någon av gran katterna han blir bara livrädd och är helt försvarslös så man få komma och rädda han. Det är så synd om han för det är nog antagligen för att han blev lämnad från sin mamma för tidigt för han kom till Katthemmet i Borlänge när han var 7-8 veckor gammal så det är vell inte så konstigt att han är lite rädd och tuttig av sig en söta grisen.

Nää nu slutar jag jobbet snart, men detta blev ett låångt inlägg.

Tjo flöjt

RSS 2.0