Helg/Dansskor

Mina fina dansskor har kommit idag från Dansskor.se



Härligt sköna var dom med. Får se om jag ska köpa dom,
men det vill jag. Vill ha dom. Men det vissar sig. Är en väldigt fattig student just nu.
Men allt hänger på min pappa just nu. Om han kan betala halva min hyra.

Helg
Vad händer i den underbara staden Eslöv till helgen då?
Vet ej
Bara ta det lungt, Malmö i morgon iaf och köpa skor vara med Lovisa på hennes balett träning:D

Puss hej leverpastej

 Eslöv i mitt HJÄRTA

Eslöv i mitt hjärta

Jag är igenteligen inte på skrivar humör så jag vet inte vad som kommer hamna här i dag.
Lovisa tjatade på att jag måste skriva något
jajajaja jag har inte skrivit på en månad bara.
Men grejen är att jag har inte haft något att skriva eller inte årkat att skriva något.
Men nu är jag här igen så jag ska nog skriva något. 



Eslöv är en fin stad
fast inte när det regnar som det gör just nu
Så nu gäller det att vara inne framför dator i datasalen i skolan.
En skolan som jag för övrigt aldrig vill lämna men kommer att göra det i sinom tid när terminen är slut :(
Jag vill inte tänka på det just nu men vår kära matte läraren började prata om sommaren och det kändes hemskt.



Jag vill att det ska bli vår någon gång så att det kan bli varmare och lite grönare.
Vill köpa en bättre kamera så man kan knäppa fina vår och sommar bilder.
Har beställt ett bara dansskor, ett par sneakers. Ska testa dom först innan jag betalar dem. Jag har även hittat ett par
skor på dinsko i Malmö som bara kostar 99kr som jag ska köpa i morgon om jag nu ska till Malmö då. Mina skor som jag nu har är väldigt trasiga så jag behöver ett par skor som är hela men det är ju så svårt att skiljas från sina älsklings skor det är alltid lika svårt att slänga kläder som går sönder som man verkeligen tycker om. Men man måste ju gå vidare någon gång, jag överlever nog, jag har slängt skor förut så det ska vell gå bra nu med.

Vi har gjort audition för vilka roller vi ska ha i musikalen. Det gick bra för mig men jag var så sjukt nervös det kommer jag aldrig att förstå varför för jag känner ju lärarna. Jag tycker det gick bra men jag är inte 100% nöjd hade kunnat gjort det bättre om jag inte hade varit nervös men jaja jag får iaf en roll så jag är glad ändå.
Hoppas bara att jag får en av rollerna jag sökte det är inte säkert att jag får det men jag hoppas det iaf. Vi får veta på måndag vilken roll vi får och det är så nervöst. Det kommer nog att bli en nervös stämning när vi ska får reda på det, precis som den gången vi skulle bestäma vilken musikal vi skulle ha, det kommer att bli jobbigt.



Jag, Lovisa och Katarina hade en eftermiddag i Malmö i måndags, då vi var på statsbibelioteket i Malmö och jag blev så GLAD för jag hittade Pink Floyd skivor som jag då blev tvungen att låna för det var så länge sedan jag fick höra dom. Sen låndade jag olika skivor som man ska lyssna på som ska bygga upp självförtroendet och självkänslan lyssnade på en av dom och jag somnade så jag missade hella skivan så jag måste lyssna om dom. Sen har Lovisa smittat mig med Chess så nu lyssnar jag på den musikalen med. Men den är bra men jag lyssnar mest på låten Lämna inga dörrar på glänt som är en sjukt bra låt. Jag vill nog se den så man kan få en uppfattnig om vad den handlar om. Dert ska bli intressant.




Vi har pratat om att man kanske ska åka på en kryssning till sommaren. Samla ihop lite trevigt folk som man har träffat här i Eslöv och bara åka på en kryssning då vi ska bo på C- däck där det är grattis och bara betala för maten och allt annat får se om det blir så. Man kanske ska åka till London om ett år när man har fått ihop lite pengar och åka dit och titta på Phantom of the Opera det skulle vara häftigt tycker jag har alltid velat se den live :D

 
Här spelas Phantomen i London.

Eslöv i mitt Hjärta.  Jag förstår nog inte vad det är som är med mig och Eslöv varför jag tycker om staden jag tror nog att det är för att det finns trevliga och roligt folk här. Men man måste ju gå vidare för eller senare.
Men jag kommer aldrig glömma den roliga tiden och allt folk här ifrån.

Nej nu ska jag gå ut i regnet till internatet. Jätte kul. INTE

Puss och Kram på ER


RSS 2.0