16/7 2009 (2010)

Idag är dagen som var jobbig för ett år sedan, för ett år sedan ca kl 20.00 så lämnade Sotis oss med sorg och saknad. Han skulle igenteligen ha dött tidigare om jag inte hade varit så självisk och bara tänkte på mig och på hur mycket jag skulle lida när vi skulle bli tvunga att ta bort honom. Jag skulle ha tänkt på hur mycket han skulle få lida dom sista månaderna, men det gjorde jag inte. Men gjort är gjort det går inte att ändra på. Sotis han bli 20 år och 2 månader gammal precis på dagen då han är född den 16 maj. Ganska ironiskt att det blev just den 16.
Jag var själv hemma, dom övriga i familjen var i säter på någon evenimang.
Jag låg och kollade på tv med sotis på magen, han hade inte ätit druckit eller ens rört sig på hela dagen vi hade bestämt med en vetrinär att vi skulle ge han en spruta dagen där på. Men vi han inte så långt, Sotis kvädes till döds av antagligen vätska i lugorna som blev av att hans lever eller njure kolappsade jag kommer inte ihåg vilket av dom, på min mage och jag kunde inget göra för att lindra hans smärta. Samma dag begravde vi han vid ladan i en grop som pappa grävde dagen innan. Sotis dog inte fridfult men han fick en fridful plats att vila i.
Men jag är lite besviken på han för jag trode att han skulle komma och hälsa på ofta för då hade det inte varit lika jobbigt men det har bara varit någon gång som man har känt hans närvaro.
Men 3 veckor efter hans död så skaffade vi våran älskade Saga som är en han katt konstig nog, det är skönt att ha 2 katter men ingen av dom var som Sotis ingen av dom vill ens ligga länge på ens mage bara en stund, men Saga har väl inte tid att ligga en längre stund han har andra saker att göra. Men jag är glad att vi har Saga då känns allt mycket bättre


Sotis
F 89 05 16
D 09 07 16

Eclipse

Va på bio i går och tittade på Eclipse , fyyy fan vad bra den är. Den va jobbigt bra å jag måste gå å sen sen igen. Nu ska jag bara berätta om min dag igår och denna morgonen.

I går jobbade jag från 8-16.30 sen skyndade jag mig till bussen hem som var den tråkiga bussen, den som tar tid. Väl hemma så åt jag lite sallad, sen skulle jag för söka sova men det gick inte så bra, villade lite iaf.
Sen blev det Peace and Love jag gick å tittade lite grand. Sen blev det en halv timme med Julian innan det började spö regna.
Eclipse blev det sen och  den slutade efter kl 23 då var det bara att åka hem för att jag började 6.45 nästa dag. Men jag kunde inte sova heller jag var så upprymd av filmen och så glad men jag somnade nog vid 12. Ställde klockan på 5.30 och jag stänge av den i morse och somnade om vaknade kl 6 å blev det stressigt slängde ihop frukost och åkte så nu sitter jag och äte frukost på jobbet :D
Efter jobbet blir det kanske liye Peace and Love igen :D får se om jag årkar.

I morgon så skulle jag ha fått min mobil men det verkar det vara sen leverans från leverantörer som onoff har, så jag får vänta 1 vecka till :( äsch den kommer iaf, har ju betalat för den ju :D.

När nu ska jag fortsätta jobba och jag hoppas tiden kommer att gå fort.

By by blåbärspaj

RSS 2.0