Varmt



Jaha hej igen
va ett tag sedan jag skrev men inget har hänt har inte så mycket att skriva, va på leksand sommarlanda igår med lossan andré å hans lille bror Daniel. fast jag va bara med lossan vi hade det gött, det skulle inte bli så varmt sa dom jo fan helle det va ju säkert 30 grader lr något men det va kul iaf men varmt. Har varit med mia å bada å haft kul va med mia å Lossan å eftermiddagen i tisdags å bada å hade kul  hehe åt mat i torsång å så.

Jaha snart flyttar jag oxå jag har inte ens packat fan va den här sommaren har gott fort då helt sjukt fort + att det e supper varmt. tror att jag ska dö i denna hetta åå.

jag kanske ska börja packa snart tror jag måste det ska bara städa mitt rum först. Jag vet inte ens vad jag ska ha med mig för något det vissar sig.

Klippte gräsmattan idag det va jobbigt i denna värme men gräset växer så ojämt mycket at det blir svårare att klippa utan att det ser dumt. ne nu ska jag nog gå å duscha å ta det lungt. å städa hehe.


15 DAGAR KVAR


Byebye


Daldansen


Ska på daldansen idag med Louise ska bli kul.
Idag har jag jobbat i 2 timmar på församlingsgården, har städat efter begravningen som va i går, har inte den blekaste vem det va som begradavdes. har harit på försm.. nästan hella veckan städade i tisdags Cafét på onsdag städa på tordsdag å idag det e bra får mycket pengar då, hehe fick min lön i går från kyrkogården fick mer än vad jag hade räknat på men man ska inte klaga :D, fick 5000kr typ hahaha det känns bra. E GLAD.

Jag har börjat tappa lusten till att flytta vet inte varför men jag har det. årkar inte det e så långt till skåne ska åka bil i 65 mil :/ å hella familjen utom Linda ska med VARFÖR det kommer bli trångt å jobbigt, för dom ska oxå ha en massa packning med sig för det blir 2 nätter borta för dom. ORKAR INTE det blir för jobbigt å mamma tycker att vi inte ska ta med Tv utan kolla om man kan låna av mormors vännina som jag hella tiden tappar namnet på, ska bo hos henne helgen innan jag börjar skolan. Mina föräldrar satt å bråkade i bilen på väg hem från säter å då sa jag om "om ni ska bråka så här hella vägen ner till Skåne så kan ni åka själva" hahaaa det kan dom gott göra så tar jag tåget lr något liknande bara för att slippa dom. fast det ska bli skönt att slippa dom när jag har flyttat men det blir långt hem. Å njag vill inte dela köks grejer med andra åå jobbigt AB varför ska jag ta den skolan å i den staden som blev utsed till "Sveriges Tråkigaste kommun" SUG KUK , å jag kommer inte få ha tavlor på bväggen för att det e nyrenoverat. eee nu kommer jag bara att tänka på dom dåliga sakerna med att flytta, det finns bara saker med att flytta som t.ex. att jag får ta hand om mig själv utan att ha en MAMMA hängades över ryggen hella tiden, jag kommer att få göra vad jag vill lr ja nästan vad jag vill fins lite regler att hålla sig efter om nu det är någon som gör det hehe, ne nu e det nog mat sen ska jag till hedemora å ha kul. hehe.

Puss Hej Leverpastej

Jag ser att jag har skrivit "puss Hej Leverpastej" på dom flesta av mina inlägg  måste försöka komma på något bättre till nästa gång:D ska gör mitt bästa.

DAGENS HETTA 40grader I SOLEN

OM 21 DAGAR FLYTTAR JAG

Flytta



Vet inte vad jag ska skriva va så länge sedan jag gjorde det.
Har jobbat nu i en vecka på kyrkogården har en vecka kvar sen e jag klar där. Jobbar från 07.00 till 16.00 måndag till torsdag å 07.00 till 14.15 på fredagar. Va med Mia på falskärmskubben i fredags det va kul Mia fick hoppa förförsta gången på 10 månader typ, fan va glad hon va när hon hade landat värts flinet hon gjorde hahaaa det e nästan så att jag oxå vill börja där ska nog göra det när jag har pengar fast jag ska hoppa tandem först sen får jag se hur det blir men jag vill verkeligen börja där, har inte pengara bara eee det blir nog bra.
 Sitter hemma hos syster yster i borlänge å tvättar täcken tror att dom är klara nu ska nog gå å hämta det snart sen ska jag vänta på att Linda ska komma hem sen åker jag hem funderar på om jag ska gå på bio idag å sen åka till donken å köpa något så jag kan ta en + meny så jag kan få glas ska samla på det igen nu när dom finns hade 2 st men pappa har haft sönder bägge vill ha sådana med mig när jag flyttar till skåne ååå det är inte långt kvar tills jag flyttar. bara typ 2 månader. jag ska ha avskedsfest å sen ska jag å lossan i Ikea så jag kan köpa tallrikar har inga såna å det måste man ju ha annars kan man inte äta helle har inte ens bestick å det måste jag oxå köpa å tvättkorg åå vad skönt det ska bli att få flytta hemmifrån men det är så långt hem till dalarna sen,å typ 65mil hem kommer bara att åka hem på dom stora loven å inte på helgerna heller för det ör onödigt att åka hem för en helg för då skulle jag åka på fredag kväll å komma till borlänge på lördag morgon å för att sen åka på lördag kväll så e jag i eslöv på söndag morgon värdelöst att åka hemm på en helg då. nej nu ska jag nog gå å titta om tvätten e klar.
vi hörs

puss hej leverpastej 

RSS 2.0