Körkortet



Kördeupp i går det gick skit bra va så jävla nerrvös innan men det gick bra han va snäll fick en annan än föra gången.
JAG E GLAD
JAG HAR KÖRKORT
Körde till Hedemora idag alldelens själv för att betala tillbaka till hasse det jag va skyldig. Det e så skönt att slippa behöva tänka på att man ska ta körkort för nu har jag tagit körkort e hellt klar med det. Hehhe när jag kom hem i går så klippte sönder övningskörnings papperna å det va så skönt hahahaaa.
Tillbaka till idag. 
Det va så ensamt att kör till hedemora själv men ja skönt att vara klar med det nu. NJär jag hade betalat hasse pengarna så skulle jag starta bilen å det gick inte för att rattlåset va i jag fick ju panik å inte kunde jag nå pappa heller men jag kom därfrån iaf man är tydeligen tvungen att ta i mycket för att låset skulle gå ur. aja det va lite kul.
Men nu är jag hemma. KL 15 ska jag hämta mina hem å äta sen när mamma  kommer hem ska vi åka till stockholm på konferimation. ska få köra längre så mamma får sova när vi åker. Jag börjar jobba på måndag oxå. Jag har fåt pengar från skolan för mobilen men jag fick inte så mycket som dom sa fuck bara 498kr fast polisen sa att den va värd 500 men kristina sa att dom skulle betala mig en ny mobil å inte jag jag få en mobil för den summan som man vill ha fan va sur jag e på dom, dom håller inte bvad dom lovar nå jävla störda snåla svin skolan är alltså ursch bara juger så där FYFAN VA ARG JAG E. HAR NÄSTAN LUST ATT STÄMMA DOM, dom kan ta å gå å dö e glad att jag har slutat på den där skolan. HATA DOM HATA HATA HATA HATA HATA :(  hmm har vell inge val får väll lägga till dom pengarna som fattas ska köpa en ny mobil på måndag.

aja jag ska nog packa nu har inte gjort det än,

puss hej leverpastej


Björn


Har nyss fåt höra att jag e lika blåst som Björn Gustafsson hahaa va kul jag har samma IQ som en kändis hahahaaa
titta på den här:  http://www.youtube.com/watch?v=CoYioKXtnlE  så förstår ni som känner mig hur vi kan vara lika blåsta hahahaaa värsta kul.

Just nu är jag lite besatt av Nordmans låt "I lågornas sken"   http://www.youtube.com/watch?v=MJjLTjkdpbo det är så jävla grym älskar den tittar på dem om å om igen. den e så grymt bra. Har lyssnat på han förut men nu börjar lyssna på han igen lite smått heheee.

Linda tycker att jag har blivit vampyr bara för att jag inte tycker om solen. solen är bara jobbig den är för stark det gör ont i mina ögon heheeee jag kanske är lite vampyr iaf men jag tycker inte om blod hehe en så kan de vara hehe.
Hade roligt på middsommaren iaf lite väll roligt tror jag jag va helt knäpp där efter tolv när vi gick till stan kom inte i håg att jag gav mia min mobil lr hur det nu var. fast det va inte så konstigt jag svepte ett helt glas med sprit med något i som jag drack på en gång för att vi skulle gå men vi skulle tydeligen inte gå. skulle nog inte ha druckit upp den ska komma ihåg det till nästa gång. Skulle ju ha vart i hedemora i går å fira min kompis sambos 21 års dag men dom fick ha kul utan mig men jag hade vellat vara med synd buhu men jag låg i sängen hella dagen jag får skylla mig själv hehee ee jag dricker inte så ofta iaf å jag brukar inte dricka så mycket men aja nu blev det som det blev å det går inte att ändra på. Skulle nog villja göra om det någon annan gång fast då ska jag inte bli så full som jag blev då.
Ne nu ska jag försöka göra något hmmmmm jaaja

puss hej leverpastej

ESLÖV här kommer jag


Jaha fick brev i dag om att jag har kommit in på musikal linjen i eslöv
känns lite konstigt att jag ska flytta till hösten å så långt hemmifrån med.
det är typ 10 tim tågresa hem.
Jag åker redan fredagen innan vi börjar till mon mormors vännina som jag inte kommer ihåg alls. har träffat henne någon gång tydeligen.
hmm jag vet inte ricktigt vad jag ska skriva jag e glad men ändå inte. kommer att få lämna mina kompisar som har lova att komma å hälsa på mig. det ska bli kul'
Jag ska ha en avskedsfest oxå någon gång i juli har inte bestämt när än. ska slänga ut mina föräldrar för en natt mohhaaaa. hoppas det är många som vill komma.
ne nu ska jag hitta på något att göra.

puss hej leverpastej

Örnen har LANDAT

None

Jaha nu har jag komiit tillbaka från Eslöv, det är en trevlig liten stad större än vad jag trode att det skulle vara.
Jag var där å kollade ¨på min bliande skola å dom gillar mig det är ju bra det är nästan 100% säkert att jag kommer in värsta kul.
Jag kommer trivas där om jag kommer in.

Jag å mamma som blev mitt sällskap ner åkte 10 timmar för att komma dit det va jobbigt sov typ bara 4 timmar från stockholm till hässleholm å hem sov jag kanske 8 timmar väsrta skönt men vi hade inte sov vagn men vi kunde sova ändå.
Jag hade kul där nere iaf,
Det va audition men det stog ingenstans att det skulle vara det men det vart jag inte lika nervös iaf så¨det är ju bra. Vi fick dansa å sjunga. Dom tyckte om mig det är ju bra ;P
får reda på till veckan om jag kom in. det va bara 18 st som hade kommit till eslöv på audition o det va många som hade sökt men dom 18 får för tur värsta bra mohahahaaa ne nu årkar jag inte mer.
skriver mer sen. å jag har lite bilder oxå.

puss hej leverpastej
 
Hej igen

Det här huset finns i Eslöv jag tycker att det va ett roligt namn på ett hotel hahaa


Det regnade oxå när vi va där. men inte så mycket, det kommer hagel men sen va det inget mer.
 
Det här är min blivande skola. om jag nu kommer in då.
 Entrén


Hade dö tråkigt på station när vi väntade på att vårat tåg skulle komma till station så man kunde få komma hem någon gång. Tåget skulle ha kommit 23.50 men den kom 00.15 då blev man lite iriterad så det inte va klok, jag ville bara komma hem hehee. men hem kom jag iaf till slut.

Veckan



mmm jaha det här är min första vecka som arbetslös eller  typ arbetslös ska jobba 4 onsdagar på Gustafs församlings sommar Café som jag har gjort dom senaste åren hehe det är kul att vara där. Jag tycker om försammlings gården. Sen ska jag jobba hemma för 50kr timmen det är ju alltid något.

I mon åker jag till Eslöv å hälsar på min blivande skola kanske blivande skola om jag kommer in där men det hoppas jag jag vill bara gå där, det är bara för 1 år men det ska nog bli kul hehehee
Vi åker i morgon 19.50 å kommer till Eslöv kl 06.00 sen åker vi kl 22.50 från eslöv å kommer hem kl 08.00 på fredag morgon haha värsta kul INTE men det ska bli kul att få titta på skolan iaf.
I morgon ska ag å pappa åka till Viggen för att titta hur det ser ut där, om det ser likadant ut som föra året, vi ska dit å tälta på Lördag jag å några kompisar vi ska grilla å supa å ha kul ;P;P :D
nene jag sitter å kollar på Mulan haha jag e så mesig men jag tycker det är bra jag älskar tecknad filmer lr disney filmer hahaaaa ;P

ne jag ska fortsätta hade
Puss hej leverpastej

Vi Bara Vi


Längtar tillbaka till denna stunderna vi hade tillsammans

Jag längar tillbaka när det va bara vi teater buhu, Jag kommer att alltid bära med dom finna stunderna vi hade. och denna dagen, Studenten kommer att för bli i mitt huvud.

Det kommer alltid att finnas i mitt huvud det lämnar mig Aldrig never



Vi är BARA BÄST

Studenten


Våra fina student mössor. :D


Jaha nu har man tagit studenten då. det är tråkigt vill bara gråta men samtidigt är det skönt oxå
att slippa skolan men det är lite vemodigt oxå kommer att sakna klasskompisarna men jag får ny när jag börjar i skåne om jag nu kommer in men det hoppas jag att jag gör.
sen kommer jag nog hoppas jag träffa my friends igen snart . vi måste bara träffas ofta tycker jag
jag vill bara säga en sak JAG TYCKER OM VÅRA 2:or lr före detta 2:or dom är 3:or till hösten. 
Jag kommer att SANKAR våra lärare  KRISTINA & LENA :(
Kristina sa till mig å mamma när vi hade sprungit ut från stora entren "Hur ska vi kunna klara oss utan Titti?"
BUHU
Jag vill börja om gymnasiet dom här 3 åren på gymnasiet har gåt så fort specielt den här våren, våren går alltid fort
hahaha det är jobbigt. dom här 12 åren i skolan har gåt så fort faann lillsyrran har 13 år kvar i skolan .
Jaja det är inget att göra åt
Men vi hade kul på student iaf och på kvällen :P
 
Jag vid min fina skylt efter att vi hade tagit studenten.

Vi hade skit kul dagen innan när vi va hemma hos kristina våran teater lärare med Lena en annanav våran teater lärare. Vi åt sallad å skrattade och hade kul och vi köpte presenter åt Lena å Kristina en dag spa på ett ställer i hedemora snacka om att dom blev GLADA. Vi jonglerade med bollar oxå. Men kul hade vi åååå. vi var där med våra fina 2:or oxå.


 Här är våran teater lärare Lena . hon sitter å öppnar presenten.
 
Efter det så va vi hemma oss Emelie å pyntade våran vagn som i det här fallet va en bad tunna som vi åkte runt i på stan efter att vi tog studenten.
  
Våran FINA vagn :D


Vi hade skit kul på kvällen så det bara flög om det komme hem efter 3 på natten. Då hade jag varit uppe i lote mer än 22 timmar hahaha men kul hade vi iaf vi skrev i mössorna i hade så min är full klottrad hahahaa.
 
Hahahaaa va typ den o suddigaste bilden jag hade från den kvällen.

åå Jag har så mycket mer att berätta men det kommer vell mer sen.

 
Knäppte kort på en fin bil när vi åkte runt i vagnen på stan på studenten :D


Skala potatis

Hhahaaaaa skalade potatis idag de va kul hhaaaa
hade så tråkigt att jag gjorde långa saker av skalen när jag skalade ;P
image11
En av dom är från en hel potatis hahhaaaa okej jag hade tråkigt. men det va facktis kul med potatis skal konst hahaha aja ne nu ska jag hänga tvätt. Jo jag mamma å mina va å badade i dag i damsjön det va skönt men i kväll ska vi till dalvik å bada va skönt

3 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN

RSS 2.0