Årka

None
Tänkte att jag ska skriva lite men jag känner inte ricktigt för det så detta skriver jag:

Skall jag likna dig vid en sommar dag
Häligare är du och mera mild
Starkvind kan sk

Födelsedags barn


Ja må jag leva, ja må jag leva,
hahaha
Grattis till mig själv på födelsedagen.
Jag fyller 19 i dag haha det e kul fast det e första gången som jag får fira det själv alltså första gången jag inte är hemma å firar det, men det är kul ändå :D dgen är bra änsålänge men jag mår lite dåligt men det går bra ändå är nog bara lite hemlängtan tror jag. Jaja. menmen jag överlever nog ändå. Vi har lek dag i dag i skolan så vi lekar bara å har kul så det e kul :D slipper skolan men vi missar dansen å kören hmmm det e vi minder glada över men vi ska få kollan på en dans föreställning idag på efter middagen å det ska bli kul det med. Sen ska jag köpa så jag kan göra en paj lr det blir nog mer att köpa så det bara är att slänga i ugnen blir det nog men nu får ni hade så bra.

SKÅNE/ESLÖV FUNKAR BRA DET MED

hade göt fölket :D

Födelsedag



Jaha i mon fyller jag 19 år. Det känns inte något att jag blir 1 år äldre, men jag e 1 år närmare 20årsdagen och 1 år närmare döden. YEAHA
kul ne det är inget så specielt i morgon jag blir ju bara 19 år menmen. Jag vill öppna mina packet som mina föräldar skickade med mig när jag flyttade ner hit, har inte rört som än det tycker jag e duktigt, menn jag har lixom glömt av att dom finns där, men det ska bli spänande att få öppna dom i morgon. Vet bara att jag får en morgonrock för det har jag iaf att jag har önskat mig det å sen at jag får 500 kr från mormor å morfar hahaaa.
Sen kanske jag får ett brev från Socialstyrelsen fattar inte varför, fick hem den i fredags å mamma skickade ner den i går så den kommer nog denna veckan ska bli intressant att se vad dom vill mig har aldrig fåt brev från dom någon gång förut å mamma vet inte heller vad dom vill men det ska blir kul att se vad det står i brevet. hahaa
hmmm MYSKO AB tycker jag. Å det har varit inbrott på två rum på internatet på två helger blir lite nerövs nu alltså. Fast föra helgen så hade hon inte låst dörren efter sig å i Lördags så va föstret öppet lite gran på haspen men hur sjuk får man vara å bara bryta sig in hos någon bara sådär, dom tog allt hon hade som va vädefult som datorn å tv å dvd. GUD vad e det för sjukt ställe jag har kommit till igenteligen hmmm MYSKO AB IGEN.
Å mamma tycker att jag ska hitta ett jobb här ner jo visst jag har tänkt på det men jag hittar inget jobb som passar mig man måste ha bil på vissa som värkade intressanta.
Jaja jag ska nog gå till mitt rum nu har tvätt tid kl 12 måste ju förbereda mig haha nej då inte så mycket. Men jag ska gå nu iaf.

Hade bra göt fölk:D

 BIRTHDAY 2 MORROW

hejhej

Hejhej nu e jag här å stör igen sitter på ebbas dator en klasskompis till mig hahaa.
sitter å kollar på Filmen A Walk To Remember åååå DEN E SÅ BRA
I LOVE IT :D
ne jag ska fortsätta titta nu

hejhej

Brev



Fick brev från Grekland i dag wohoo äntligen, har väntat jätte länge på det fina vykortet från Louise å André
Dom kommer ju hem snart ändå, woho
å nu e det helg å Emma åker hem till småland å det e många som kommer att åka hem ihelgen tror jag vi har ju bot här i snart 3 veckor det kan inte jag fatta ricktigt tror jag. det e helt sjukt hmm.
Har lite hemlängtan saknar mest min katter kommer inte i håg hur det känns att klappa dom lr hur dom luktar heller, saknar dom å min lilla syster Mina å stora styster Linda men hon bor i uppsala nu. Ska åka å hälsa på henne undet höstlovet ska vi ser fram i mot det.
Undra om jag kan köra bil än men det ska nog inte vara så svårt att komma på hur man gör det är ju som att gå nästan hehe tycker jag iaf.
Snart fyller jag år med det e typ 11dagar å den dagen är det tema dag i skolan. Så då har vi inge lektioner heller menjag hoppas att jag får ha min sång lektion för hon va inte här i tisdags så jag hoppas att jag kommer att få ha det än då det är ju bara från 15.50 till 16.20 så det ska gå tycker jag för jag vill villvillvill. Ska till Lund i morgon kanske får se om jag har råd först. Å just det ja, jag har köpt nya skor med klack älskar dom fick dom för bara 200, men jag fick det billigare 45kr hahaa det känns bra.
Vet inte ricktigt vad vi ska hitta på denna helgen, men vi ska panta från föra helgen. Men det blir nog att ta det lungt i helgem hoppas jag har festat alla helger sen vi böjade här haha.
Jag har slutat  för dagen, slutade för 12 hahaa. ne nu ska vi förska hitta på något att göra.

Hade bra göt fölk :D

Höjd punkt


Haaaa kom nyss på att det finns bara en hjöd punkt som varje dag som e den samma å det är att posten kommer så man får se om jag fåt någon post.
Men jag får aldrig post har bara fåt ett brev hitt för typ en vecka sedan å det va bara från ingergerd som inte bor så långt här ifrån hehee.
Men jag väntar, å man blir så glad när man får post med hehee.
I fredags så åt vi kräftskiva här va skit kul, sen i lördags va det så varmt ute så at vi låg å solade det va lika väder igår och nu är det varmt med det blåser ute.
Har köpt mig ett bara hög klackade skor i dag för 200 spänn va halva priset va det men jag skulle igenteligen betala 245kr men jag hade ingen växel så jag fick betala 200 student rabatt värsta bra :D
Nej nu ska jag nog gå ut å sola tror jag, det e såå skönt.

puss hej på er göt fölk

RSS 2.0